Uusimmat kuvat

13__nokipannukahvit_raututunturin_paalla_-_img-20210919-wa0003

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan ruskaviikko 2021 kuvina


Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Mikä on OP Kilta ry?

OP Kilta on yhteydenpitofoorumi OP Ryhmästä eläkkeelle siirtyneille johtajille. Jäseninä on noin 300 eläköityneitä osuuspankkien toimitusjohtajia ja OP osuuskunnan johtavassa asemassa tai johtavan asiantuntijan tehtävissä toimineita henkilöitä.

Toiminnan tarkoituksena on ylläpitää jäsenten yhteen kuuluvutta ja aktivoida yhteydenpitoa entisiin kollegoihin ja yhteistyökumppaneihin. Eläkepäiviin luodaan uutta sisältöä ja elämänrikkautta vaalimalla syntyneitä ystävyys- ja tuttavuussuhteita.

OP Killan jäsenet lujittavat OP Ryhmän toimintaa kannustamalla ja tukemalla sen henkilöstöä sekä edistämällä osuustoimintamallin tuntemista ja kehittämistä valtakunnallisesti.

Yhdistys järjestää yhteisiä tilaisuuksia, retkiä, virkistys-, harrastus- ja kuntoutustoimintaa sekä edistää jäsentensä digitaitoja keskinäisen vuorovaikutuksen helpottamiseksi. Yhdistys edistää jäsentensä tietoutta eläketurvasta ja finanssialan kehityksestä.

OP Kilta on perustettu vuonna 1987.