Vuoden 2015 ulkomaan matkat

Eri matkakohteita oli tarjolla neljä, joista yksi oli risteily ja kaksi oli ns. kaupunkikohteita, joista toiseen lisättiin mahdollisuus rantalomaan ja yksi patikkamatka.

Vuoden 2015 ulkomaan matkoisa ei toteutunut Itäisen Välimeren risteily eikä Portugal, Lissaponin matka, joka oli yhdistetty kaupunkikohde rantalomaan! Linkin alta löydät kuitenkin matkakohteiden tarkemmat tiedot!

 Muilla matkoilla oli kiitettävä määrä osallistujia, joten ne matkata voitiin viedä läpi suunnitellusti. Muuten vuosi oli antoisa ja matkalaiset viihtyivät tutussa seurassa ja hyvin suunnitelluissa matkoissa. Kiitos siitä teille kaikille mukana olleille.

Ensivuonna on sitten uudet haasteet ja uudet matkakohteet!


Kroatian patikkamatka 21.-26.9.2015

2_Plitvicen_kansanpuisto_II_-_20150924_121913.jpg

Matkalle ilmoittautui 35 innokasta vaeltajaa. Matka oli tosi suosittu ja mukaan olisi halunnut suurempikin joukko, mutta paikkoja oli varattu vain tuo määrä.

Matkalla mukana ollut entinen hallituksen jäen Lahja Impola kirjoitti matkapäiväkirjan, josta selviää matkan haasteet ja tunnelmat. Kiitokset Lahjalle

Lue matkapäiväkirja tästä!

Matkaohjelma töytyy tämän linkin alta!


Wienin joulutorit - 28.11-1.12.2015wienin_joulutorit_ii.png

Wienin joulutoreja ihailemassa ja konserteista nauttimassa oli 24 matkaajaa. Wieni helli meitä auringonpaisteella, mutta kylmä tuuli tuntui purevalta, joskaan se ei haitannut meitä. Kävimme kolmessa konsertissa, joista meileemme jäi varsinkin Musikverain konsertti ja sali, josta uudenvuoden konserttilähetykset tulevat. Tutustuimme myös kahteen linnaan, joista Schönbrunnin linnan alueella oli myös joulutori, jolla pääsimme vierailemaan. Sade yllätti meidät maanantaina iltapäivällä Peterkirchen urkukonsertin matkalla. Sateesta huolimatta muutamat vierailivat vielä läheisellä joulutorilla. Jouluvalojen runsaus ja koko yllätti meidät komeudessaan. Saimme Wienin matkalta sen mitä haimmekin ja matkan jälkeen nautimme tunnelmista ja joulun odotuksesta.

Alustava matkaohjelma töytyy tämän linkin alta! Lopeullinen matkaohjema on tässä.