Kaamoshiihtoviikko 18.-25.11.2023

PERUTTU  Osallistujia ei ollut tarpeeksi, jotta viikko olisi voitu järjestää! Todennäköisesti kaamosviikkoa ei järjestetä jatkossa.

Laanilan viikot pyrimme järjestämään jatkossakinturvallisesti. Oireisena ei viikoille saa tulla.

Majat odottivat tulijoita lumipeitteen alla - sininen hiljaisuus


Kaamoshiihtoviikko Laanilassa viikoilla 47 eli 18.-25.11.2023

Ilmoittautuneita  6+0/21

Huom! Kaamosviikolle 47/2023 ilmoittauduttava 6.10.2023 mennessä!

  • Lumitilanteen mukaan päivittäin laturetkiä. Retkieväät otamme aamiaiselta.

Ilmoittautumislomake kaamoshiihtoviikoille
Kaikille viikoille yhteistä

Rautumajan terassi tunnelmallisin valoin

  • Yhteinen tutustumis ja juttutuokio on sunnuntaina. Tutustumme toisiimme ja kuulemme vanhoiltä kävijöiltä kuulumiset edelliskerran jäkeen.
  • Yhteinen "juhlaillallinen" on torstaina klo 18. Nautimme poronkäristyksen ja lapin juuston lakkahillon kera hieman juhlallisemmin. Illassa on mahdollisuus esittää ohjelmaa omien taitojen mukaan (laulua, leikkiä, runoja, tanssia yms.).
  • Viikkohintaan n. 450-500 euroa (tarkentuu kevään aikana) sisältyy asumisen lisäksi aamiainen, päivällinen, retkieväät aamiaispöydästä, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous. Jokaiselle osuu yhtenä päivänä tupavuoro 3-4 hengen ryhmässä, joka hoitaa aamiaisen ja päivällisen esille laiton ja korjaamisen. Muina päivinä pääset valmiille aterialle. Tupavuorolaisten ei tarvitse päivystää koko päivää, vaan he pääsevät ulkoilemaan muiden tavoin.
  • Aamiainen on tarjolla klo 8-9,  minkä jälkeen aamiainen hoituu omatoimisesti, mikäli haluat nukkua pidempään.
  • Päivällinen tuodaan majoille ja se on tarjolla klo 17-18. Tupavuorolaiset vastaavat esille panosta  ja siistivät jäljet seuraavaa aamua varten..
  • Saunat lämpiävät päivittäin klo 18-20. Uima-allas on käytössä. Lisäksi syksyllä voi pulahtaa Piispanojan puroon.
  • Majoille pääsee tulopäivänä klo 16:n jälkeen ja huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 10:n mennessä.
Kustannukset laskutetaan retken jälkeen. Matkat Laanilaan järjestää kukin lähtijä itse. Lisäinfoa saat vielä ennen matkaa tai voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla info(at)oph-elakelaiset.fi.

Järjestelyt, ilmoittautumiset ym.

Auringon viimeiset säteet

Järjestämme Laanilan viikot yhdessä OP Henkilöstö OPH ry:n kanssa.

Tiedustelut:
Soile Lindfors, puhelin 040 570 9106, s-posti info@oph-elakelaiset.fi.

Ilmoittautumiset:

Laita ilmoittautumisesi lomakkeella. Kerro ruokavaliosi ja majoille tulo- ja lähtöaikasi ruokailuvarauksia varten. Soile on yhteyshenkilömme Laanilan matkoissa. Häneltä voit kysyä lisää Laanilan viikkoihin liittyvistä asioista.

Jälki-ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisajan päätyttyä otamme vastaan jälki-ilmoittautujia, mikäli saamme lisäpaikkoja tulijoille. Jälki-ilmoittautumisesta perimme 50,00 euron lisämaksun/henkilö.

Laanilan retkien peruutusehdot:

60 vuorokautta ennen lähtöä tai lähempänä tapahtumaa peruutetusta varauksesta laskutamme 50 euroa/henkilö tai huonehinnan, joka jää vapaaksi peruutuksen johdosta, ellemme saa siihen uutta henkilöä.

Matkavakuutus
Otathan vatkavakuutuken ajoissa Laanilan viikoille, jolloin mahdolliset matkan peruuttamiskulut saat takaisin vakuutuksesta.