Vuoden 2019 ulkomaanmatkat

Vuonna 2019 matkakohteita oli tarjolla neljä, joista kaksi toteutui; Rooma ja Sorrento, jossa tutustuimme Amalfin rannikkoon, Capriin ja Pompeijan raunioihin sekä patikkamatka Irlantiin Tipparayn alueelle. Ateena ja risteily ja Normandian rannikkoon tutustuminen eivät saaneet matkalaisia liikkeelle, vaikka matkaohjelmat olivat mielenkiintoiset, joten matkat jouduttiin perumaan. 

Matkoille ilmoittautuminen oli vilkasta heti lomakkeiden avauduttua. Kannattaakin ilmoittautua mukaan heti, niin varmistaa sekä matkan toteutumisen, että oman mukaan pääsyn! Ei sitten harmita, jos matka täyttyy nopeassa tahdissa. Matkoilla mukana olijat nauttivat matkan tuomista hyvistä kokemuksista ja mukavasta matkaseurasta.

Rooma ja Sorrento matkalle osallistui 36 matkaajaa. Patikkamatka Irlantiin keräsi 31 matkaajan ryhmän. Vuosi oli antoisa ja matkalaiset viihtyivät tutussa seurassa ja hyvin suunnitelluissa matkoissa. Kiitos teille kaikille, kun olitte mukana.

Matkakertomuksia kuvineen on tallennettu matkoista Tarinoita ja kuvia -osioon! Käy fiilistelemässä niitä ja koe matkatunnelmia uudelleen!

Ensivuonna on uudet haasteet ja uudet matkakohteet - tervetuloa matkoille! Muistathan ilmoittautua ajoissa!

Rooma ja Sorrento 10.4.-15.4.2019

Amalfin rannikko on häikäisevän kaunis!

Matkamme vie meidät Italian kauneimmille alueille, Ikuisesta Roomasta Vesiuvius-vuoren ja Napolin ohi edelleen etelään sinisten merimaisemien ikuistamiin rannikkokaupunkeihin Sorrentoon ja Amalfille. Kävimme tutustumassa mielenkiintoiseen Caprin raaeeen. Matkamme huipuksi pääsemme roomalaisten jäljille ja tutustumme Ikuiseen Kaupunkiin Roomaan.

Matkan pääsivulle pääset tästä linkistä!

Matkanjärjestäjä MatkaPojat

Patikkamatka Irlantiin 22.-27.9.2019

Cahir linna on yksi Irlannin parhaiten säilyneistä keskiaikaisista normannilinnoista.

Dublinin eteläpuolen kukkulat ja vanhat pikkukaupungit lumosivat maisemillaan ja tunnelmalla. Tipperarystä käsin patikkaretket suuntautuivat Knockmeadown vuorille, Cahirin kylään, Kilkennyn maalaismaisemiin, Slievenamon vuorille sekä Wicklown vuorille. Tutustuimme myös oluen valmistukseen ja vietimme Irlantilaista iltaa.

Matkalle osallistui muutama henkilö, joka ei patikoinut!

Matkan pääsivulle pääset tästä linkistä!

Matkanjärjestäjä MatkaPojat