Uusimmat kuvat

27__pyorareitti

Puheenjohtajan kuulumiset

Ilmoittautuminen kesäpäiville, Stadi kutsuu, on tehtävä 21.6.2022 mennessä.

Ilmoittautuminen ruskaviikolle on tehtävä 30.6.2022 mennessä.

Laanilan hiihtoviikko 2022 kuvina

Laanilan ruskaviikko 2021 kuvina

Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina

OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina

Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina

Laanilan ruskaviikko 2020 kuvina

Ilmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Alueosastojen jäsenasiat

OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisterisovellus helpottaa alueosastojen toimintaa ja poistaa erilaisten manuaalisten ylläpidettävien listojen käytön.

Alueosasto voi jäsenrekisterillä hallita oman osastonsa jäsentietoja saaden rekisteristä myös erilaisia raportteja, lähettää sähköpostia omille jäsenilleen, seurata jäsenmaksun maksaneita ym.

Alla olevasta linkistä aukeaa Sense-jäsenrekisterin käyttöohje.

Jotta alueosastossa voidaan käyttää OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisteriä, pitää alueosaston toimittaa pääkäyttäjälle valtuuttamiensa käyttöoikeuksien saajien yhteystiedot lomake.

Kun käyttösopimus on palautunut, niin siinä nimetyille henkilöille lähetetään käyttäjätunnukset ja salasana.

Usein kysyttyjä asioita ja vinkkejä

Tähän olemme keränneet usein kysyttyjen asioiden kysymykset ja vastaukset. Jos jokin mättää, niin tutki onko jo joku toinen törmännyt mahdollisesti samanlaiseen asiaan.

Lisäksi olemme laittaneet vinkkejä helpottamaan jäsenrekisterin hoitoa. Näitä lisäämme sitä mukaan, kun havaitsemme jonkin uuden toimintatavan!

Oheisesta linkistä pääset kysymysten ja vastausten sekä vinkkien pariin!