Uusimmat kuvat

5__ryhmakuva_rautumajan_rappusilla_-_img_6934s

Alueosastojen jäsenasiat

OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisterisovellus helpottaa alueosastojen toimintaa ja poistaa erilaisten manuaalisten ylläpidettävien listojen käytön.

Alueosasto voi jäsenrekisterillä hallita oman osastonsa jäsentietoja saaden rekisteristä myös erilaisia raportteja, lähettää sähköpostia omille jäsenilleen, seurata jäsenmaksun maksaneita ym.

Alla olevasta linkistä aukeaa Sense-jäsenrekisterin käyttöohje.

Jotta alueosastossa voidaan käyttää OPH-eläkeläiset ry:n jäsenrekisteriä, pitää alueosaston toimittaa pääkäyttäjälle valtuuttamiensa käyttöoikeuksien saajien yhteystiedot lomake.

Kun käyttösopimus on palautunut, niin siinä nimetyille henkilöille lähetetään käyttäjätunnukset ja salasana.

Usein kysyttyjä asioita

Tähän olemme keränneet useinkysyttyjen asioiden kysymykset ja vastaukset. Jos jokin mättää, niin tutki onko jo joku toinen törmännyt mahdollisesti samanlaiseen asiaan.

Oheisesta linkistä pääset kysymysten ja vastausten pariin!