Toiminnanjohtaja

Hei!

Olen Soile Lindfors, Lopelta,
OPH Eläkeläiset ry:n toiminnanjohtaja vuodenvaihteesta 2014 alkaen. Eläkeläisenä olen viettänyt arkea ja juhlaa jo keväästä 2012 lähtien. Sitä ennen palvelin Lopen Osuuspankissa neljäkymmentä vuotta erilaisilla nimikkeillä itsenäisissä ja vastuullisissa tehtävissä.

Paremmin minut varmasti muistatte OPH-toiminnasta, sillä lähes koko pankkiurani ajan olin jossain roolissa OPH:ssa. Aloitin pankkimme kerhoedustajana ja siitä Etelä-Suomen kerhon hallituksessa ja myöhemmin puheenjohtajana. Tuona aikana olin myös kerhomme edustaja OPH:n hallituksessa. Viimeisin tehtäväni oli OPH:n puheenjohtajuus, jonka jälkeen jäin rivijäseneksi.

Aika toiminnanjohtajana on vierähtänyt tosi nopeasti. Toimi on haasteellinen, mutta myös tosi mielenkiintoinen. Tapaan teitä, hyvät oph-eläkeläiset, vuosien takaa ja voimme vaihtaa kuulumisia. Monet teistä on hyvinkin tuttuja ja moneen tutustun eri tapahtumien yhteydessä.

Teidän tuellanne, hyvä jäsenistö ja osaava hallitus, uskon suoriutuvani vastakin tästä tehtävästä. Toivonkin, että osallistutte järjestettäviin tapahtumiin vähintään yhtä runsaasti tulevaisuudessa, kuin nyt olette tehneet.

Hyviä eläkepäiviä kaikille, halataan kun tavataan, terveisin Soile Lindfors