Vuoden 2018 ulkomaanmatkat

Vuonna 2018 matkakohteita oli tarjolla neljä; matka Maltalle, pienelle saarivaltiolle, patikkamatka Santiago de Compostelaan eli Pyhän Jaakobin vaellus ja Kanadan matka. Hampuri-Lyypekin kaupunkikohde ei saanut matkalaisia liikkeelle, joten matka jouduttiin perumaan.

Matkoille ilmoittautuminen oli vilkasta heti lomakkeiden avauduttua. Kannattaakin ilmoittautua mukaan heti, niin varmistaa sekä matkan toteutumisen, että oman mukaan pääsyn! Ei sitten harmita, jos matka täyttyy nopeassa tahdissa. Matkoilla mukana olijat nauttivat matkan tuomista hyvistä kokemuksista ja mukavasta matkaseurasta.

Maltan matkalle osallistui 24 matkaajaa. Santiago de Compostela eli Pyhän Jaakobin vaelluksella täyttyi 24 matkalaisen unelma. Myös Kanadan matkalle osallistujien 24 matkaajan unelma käydä Niegaran putouksilla toteutui. Vuosi oli antoisa ja matkalaiset viihtyivät tutussa seurassa ja hyvin suunnitelluissa matkoissa. Kiitos teille kaikille, kun olitte mukana. Matkakertomuksia kuvineen on tallennettu matkoista Tarinoita ja kuvia -osioon! Käy fiilistelemässä niitä ja koe matkatunnelmia uudelleen!

Ensivuonna on uudet haasteet ja uudet matkakohteet - tervetuloa matkoille! Muistathan ilmoittautua ajoissa!

MALTA - TASAVALTA EUROOPAN JA AFRIKAN VÄLISSÄ, 19.-24.4.2018

Koristeelliset kalastusveneet odottelevat merelle pääsyä!

Maltan pikkuruinen saarivaltio näytti meille parhaat kasvonsa. Saimme nauttia alkukesän lämmöstä ja auringonpaisteesta. Matkan aikana tutustuimme tärkeimpiin kohteisiin: pääkaupunki Valletta, Gozon saaren muinaistemppeli, Mdinan hiljainen kaupunki, sininen luola ym. Meille jäi myös runsaasti omaa aikaa nauttia hotellin kylpylän ulkoaltaista tai kaupungin tarjoamista muista palveluista.

Maltan matkalla näimme ja koimme mielenkiintoisia kohteita. Olimme kaikki matkan antiin tosi tyytyväisiä. Tule sinäkin seuraaville matkoille mukaan - nautit varmasti mukanaolosta hyvässä seurassa!

Siirry matkan pääsivulle tästä!

Matkan järjestäjä MatkaSeniorit (Kontiki)

Santiago de Compostela - PYHÄN JAAKOBIN VAELLUS, 22.-30.5.2018

Upeat maisemat odottavat vaeltajia

Usean matkalaisen pitkäaikainen unelma toteutui, kun lähdimme Santiago de Compostelan eli Pyhän Jaakobin vaellukselle. Tuo lähes 800 kilometrin pituinen ns. ranskalainen reitti on suosituimpia pyhiinvaellusmatkoja. Me kuljimme siitä vajat 100 kilometriä neljänä päivänä. Päivien kuljettavana ollut osuus vaihteli 20 kilometrin kummallakin puolella. Reitit olivat valittu siten, että saimme hienon läpileikkauksen vaellusreitin erityyppisistä maastoista.

Matkalaiset palasivat kotiin hyvissä voimin ja matkaan tyytyväisinä!


Siirry matkan pääsivulle tästä!

Matkan järjestäjä MatkaSeniorit (Kontiki)

Kanadan kierros, 6.8-14.8.2018

Niegaran putoukset ovat näky sinänsä

Kanadan matkassa toteutui usean matkalaisen haave käydä Niagaran putouksilla - nyt se oli ihan "huulilla", kun Kanadan yksi matkakohteista oli juuri nuo putoukset.

Paljon me koimme ja näimme ennen kuin saavuimme Niegaran putouksille. Matkaohjelmassa oli ennen sitä Montreal ja tutustuminen vaahterasiirapin valmistukseen. Lounasristeily Sain Lawrence joella. Toronto, jossa illastimme CN Tower näköalaravintolassa. Niegaran putousten jälkeen tutustuimme vielä alueen kuuluisaan viinitilaan ja maistelimme paikallista viiniä. Kaikissa kohteissa tutustuimme myös alueen lähi ympäristöön kiertoaljelulla.

Matkalla nautimme subtrooppisesta loppukesän lenseästä ilmasta. Lämpöä ja auringonpaistetta riitti meille pohjolan matkaajille yllin kyllin. Matkalaisten kasvoista loisti myös ilo, olihan matkamme onnistunut ja täyttänyt monen haaveen.


Siirry matkan pääsivulle tästä!

Matkanjärjestäjä MatkaPojat