Seefeldin patikka, 1.- 6.6.2020

Alkukesän luonto antaa parhaintaan Tirolissa Itävallan Alpeilla.


Koronaviruksen matkustussuosituksista huolimatta Seefeldin matkasta (1.-6.6.2020) ei ole tullut vielä tietoa, että se olisi peruutettu. Todennäköisesti matka tullaan siirtämään. Odotamme matkanjärjestäjältä ilmoitusta ja olemme yhteydessä henkilökohtaisesti ilmoittautuneisiin.

Seefeldin patikkamatka on täynnä! Otamme varapaikoille ilmoittautujia, mikäli peruutuksia tulee!
Sitovat ilmoittautumiset 10.2.2020 mennessä, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu ajoissa, niin varmistat mukanaolosi matkalla. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin ohjelmassa.

Matkan kesto: 6 päivää 5 yötä
Hinta: 1.395 euroa/hlö (edell. 25 henkilöä)
1 hh huoneen lisähinta 150 euroa
Lennot: Hki - München - Hki

Alkukesän luonto antaa parhaintaan Tirolissa Itävallan Alpeilla. Patikointimahdollisuudet täällä ovat monipuoliset ja upeilta maisemilta ei voi välttyä. Majapaikkamme on viehättävä tirolilainen kylä Seefeld Innsbruckin lähellä. Patikointireittejä on eri pituisia ja eri vaikeustasoja. Seefeldin alueen opastusreitit
ja kartat ovat hyviä, eikä reiteiltä juurikaan voi eksyä. Poluista voi valita helppokulkuisimmat, ja reittien varsilla on alppimajoja, joista saa opastusta ja kovan kiipeämisurakan jälkeen myös maittavia (ja rasvaisia) itävaltalaisia herkkuja. - Majoitumme viehättävään, perheomisteiseen Aktivhotel Veronikaan 4*. Hotellissa on muiden palveluiden ohella myös uima-allas ja sauna porealtaineen. Vieraat saavat päivittäin runsaan buffet-aamiaisen, iltapäiväkahvin leivonnaisineen ja neljän ruokalajin illallisen - hemmottelua parhaimmillaan!
Lue alustava matkaohjelma oheisesta linkistä!

Ilmoittautumislomake avautuu oheisesta linkistä (ilmoittautuneita 34/34 matkaajaa)!

Huom! Muista ruksata myös kohta "En ole robotti", muuten lomake ei tule perille!

Huom! Nais- tai miespaikalle ilmoittautuvan yksin matkustavan on varauduttava maksamaan 1-hengen huoneen hinta, mikäli muista ilmoittautuneista ei löydy huonekaveria.

Hintaan sisältyy:
- lennot Helsinki-München-Helsinki lentoveroineen
- matkatavarat 23 kg + 8 kg
- ohjelman mukaiset palvelut ja sisäänpääsymaksut
- 6 x aamiainen, 5 x illallinen, 1 x lounas, 3 x retkieväät
- 5 yön majoitus 4* hotellissa jaetussa 2 hengen huoneessa
- suomenkielinen matkanjohtaja alk. Helsinki
- paikallinen patikkaopas patikointipäivinä

Vastuullinen matkanjärjestäjä Oy Kon-Tiki Tours Ltd, KKV:n rekisterinumero 1929/00/MjMv, SMAL 39610.