Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Puheenjohtajan kuulumiset

Laanilan hiihtoviikko peruttu

Baltian matka on peruutettu!

Seefeldin patikkamatkan toteutuminen epävarmaa.

Agatha Christien jalan jäljille, viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.5.2020 ja Montenegroon 27.7.2020, mikäli paikkoja vielä on vapaana.

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina

Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat

Rooma ja Sorrento kuvina

Hämeenlinnan kesäpäivät kuvina

Ilmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Yhdistys

OPH-eläkeläiset ry on yhdistys, johon kuuluvat kaikki OP-Eläkekassasta ja/tai -säätiöstä eläkettä saavat.

Toiminnan tarkoituksena on luoda ja vahvistaa OP ryhmän eläkeläisten yhteenkuuluvuutta, yhteistyötä ja yhteishenkeä. Toimintamme on jatkumo työelämässä solmittujen ihmis- ja ystävyyssuhteiden hoitamiselle.

Eläkeläistoiminta on aloitettu vuonna 1976 OPH:n jaostona. Syyskuussa 2010 perustettiin OPH-eläkeläiset ry.

Toimimme läheisessä yhteistyössä OP Henkilöstö ry:n - OPH:n kanssa. Yhdistyksessä toimii 16 OPH-eläkeläiset alueosastoa. Lisäksi OPK-eläkeläiset osallistuu toimintaamme.

Oman alueesi toimijat näet alueosastosi sivuilta Alueosastot/alueesi nimi. Tutustu toimintaan tapahtumat otsakkeen alla.