Laanilan viikot

APARTHOTEL KUUKKELI AURORA

Ylämaja Rautu

Majoituksemme on Aparthotel Kuukkeli Aurora, joka sijaitsee Laanilassa noin neljä kilometriä Saariselän keskustasta etelään osoitteessa Viskitie 8 A, 99830 Saariselkä. Sisäänkirjautuminen alkaa virallisesti lauantaina klo 16 ja päättyy lauantaina klo 10. Mikäli kuljetuksesi Saariselälle saapuu lauantaina aikaisemmin tai lähtee myöhemmin, on mahdollista erikseen sopia, että voit tuoda tavarasi majoille yhteisiin tiloihin jo aikaisemmin tai lähteä majoilta hieman myöhemmin.

Aparthotelli Kuukkeli on entiset niin sanonut OKOn majat, joita on kaksi päärakennusta ylämaja Rautu ja alamaja Kiilo. Molemmissa majoissa on neljä huoneistoa ja kaksi huonetta. Kaikissa huoneissa on televisio, jääkaappi sekä Wi-Fi. Huoneistoissa on neljä sänkyä, kaksi erillisessä makuuhuoneessa ja kaksi olohuoneessa. Huoneistoissa on oma kylpyhuone ja minikeittiö. Huoneissa on kaksi tai kolme sänkyä, wc ja suihku ovat yleisissä tiloissa, joissa on käytössä myös keittiö ja pyykinpesukone. 

Saunat ovat erillisessä rakennuksessa, jossa on myös uima-allas ja takkatupa. Sauna ovat lämpimänä joka päivä klo 18-20. Syksyisin on mahdollista käydä pulahtamassa myös läheisessä purossa. 

Pienessä erillisessä kelotalossa on vielä yksi neljän  ja yksi kahden hengen huoneisto sekä yhteiset saunatilat.

Yleisiä ohjeita Laanilan viikoille

HUOM! Koronapandemia ei ole vielä ohitse kokoontumisrajoitusten purkamisesta huolimatta. Koska joukossamme saattaa olla riskiryhmäläisiä, edellytämme, että osallistujalla on koronarokotukset kunnossa.  Oireisena ei viikoille saa tulla.

Laanilan viikot 2024

Laanilan viikot Aparthotel Laanilan Aurorassa ent. OKO:n retkeilymajatOptio osuuspankkilaisille

Kaikkien Saariselän ja Laanilan  kohteittemme huoneiden ja huoneistojen majoitusvarauksista -10% alennus osuuspankkilaisille alla olevan linkin kautta.