Uusimmat kuvat

13__nokipannukahvit_raututunturin_paalla_-_img-20210919-wa0003

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan ruskaviikko 2021 kuvina


Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Laanilan viikot

APARTHOTEL KUUKKELI AURORA

Ylämaja Rautu

Käytössämme on Aparthotel Kuukkeli Aurora (ent. OKO:n retkeilymajat)  Laanilassa, osoite Viskitie 8 A. Palasimme vanhoille tutuille majoille, jossa voimme yhdessä viettää virkistävää ja rentouttavaa lomaa nauttien luonnon kauneudesta ja liikunnan riemusta.

Retkeilymajoja on kaksi, ylämaja Rautu ja alamaja Kiilo. Molemmissa majoissa on neljä neljän hengen huoneistoa kaikilla mukavuuksilla sekä TV ja WIFI. Lisäksi majoissa on yksi neljän ja yksi kahden hengen huone, jonka "mukavuudet" ovat yhteisissä tiloissa. Lisäksi majoissa on iso yhteinen oleskelu tila, jossa voimme viettää yhdessä aikaa ja kertoilla päivän kokemuksista. Tilassa voi kuunnella musiikkia ja katsella taulu-TV:stä ohjelmaa. Pienessä erillisessä kelotalossa on vielä yksi neljän  ja yksi kahden hengen huoneisto, jossa yhteiset saunatilat.

Majoilla on erillinen saunarakennus, jossa on uima-allas ja takkahuone! Sauna lämpiää päivittäin klo 16-22.
Laanilan viikot pyrimme järjestämään jatkossakin koronaturvallisessti. Tulijalta edellytetään koronapassia. Oireisena ei viikoille saa tulla.

Laanilan viikot 2022

Optio osuuspankkilaisille

Kaikkien Saariselän ja Laanilan  kohteittemme huoneiden ja huoneistojen majoitusvarauksista -10% alennus osuuspankkilaisille alla olevan linkin kautta.

Tarjouskoodi OP2021

Tarjous voimassa 31.12.2021 saakka

Lisäedut talvi 2020-2021
Ilmaiset kylpyläliput 1 kpl/hlö
Veloituksetta Lumikengät käyttöön yhdeksi päiväksi.
Meillä majoittuville Helkama sähköpyöristä 10% alennus.Laanilan viikot 2014 ja 2015

Oheisesta linkistä voit lukea terveiset vuoden 2014, Laanilan hiihto-, ruska- ja kaamosviikoista sekä tästä vuoden 2015 viikkojen tarinaa. Toivottavasti saat kipinän ja tulet täydentämään joukkoamme. Vuodesta 2016 alkaen Laanilan tarinoita ja kuvia löydät myös kuva-albumista - Laanilan retket!