Uusimmat kuvat

24__purjealus_pommern_kuvattu_ravintola_nauticalin_ikkunasta_-_20210822_124420

Laanilan viikot

APARTHOTEL KUUKKELI AURORA

Ylämaja Rautu

Käytössämme on Aparthotel Kuukkeli Aurora (ent. OKO:n retkeilymajat)  Laanilassa, osoite Viskitie 8 A. Palasimme vanhoille tutuille majoille, jossa voimme yhdessä viettää virkistävää ja rentouttavaa lomaa nauttien luonnon kauneudesta ja liikunnan riemusta.

Retkeilymajoja on kaksi, ylämaja Rautu ja alamaja Kiilo. Molemmissa majoissa on neljä neljän hengen huoneistoa kaikilla mukavuuksilla sekä TV ja WIFI. Lisäksi majoissa on yksi neljän ja yksi kahden hengen huone, jonka "mukavuudet" ovat yhteisissä tiloissa. Lisäksi majoissa on iso yhteinen oleskelu tila, jossa voimme viettää yhdessä aikaa ja kertoilla päivän kokemuksista. Tilassa voi kuunnella musiikkia ja katsella taulu-TV:stä ohjelmaa. Pienessä erillisessä kelotalossa on vielä yksi neljän  ja yksi kahden hengen huoneisto, jossa yhteiset saunatilat.

Majoilla on erillinen saunarakennus, jossa on uima-allas ja takkahuone! Sauna lämpiää päivittäin klo 16-22.

Laanilan viikot 2021

Optio osuuspankkilaisille

Kaikkien Saariselän ja Laanilan  kohteittemme huoneiden ja huoneistojen majoitusvarauksista -10% alennus osuuspankkilaisille alla olevan linkin kautta.

Tarjouskoodi OP2021

Tarjous voimassa 31.12.2021 saakka

Lisäedut talvi 2020-2021
Ilmaiset kylpyläliput 1 kpl/hlö
Veloituksetta Lumikengät käyttöön yhdeksi päiväksi.
Meillä majoittuville Helkama sähköpyöristä 10% alennus.Laanilan viikot 2014 ja 2015

Oheisesta linkistä voit lukea terveiset vuoden 2014, Laanilan hiihto-, ruska- ja kaamosviikoista sekä tästä vuoden 2015 viikkojen tarinaa. Toivottavasti saat kipinän ja tulet täydentämään joukkoamme. Vuodesta 2016 alkaen Laanilan tarinoita ja kuvia löydät myös kuva-albumista - Laanilan retket!