Uusimmat kuvat

5__ryhmakuva_rautumajan_rappusilla_-_img_6934s

Laanilan viikot

APARTHOTEL KUUKKELI AURORA

Ylämaja Rautu

Käytössämme on Aparthotel Kuukkeli Aurora (ent. OKO:n retkeilymajat)  Laanilassa, osoite Viskitie 10. Palasimme vanhoille tutuille majoille, jossa voimme yhdessä viettää virkistävää ja rentouttavaa lomaa nauttien luonnon kauneudesta ja liikunnan riemusta.

Retkeilymajoja on kaksi, ylämaja Rautu ja alamaja Kiilo. Molemmissa majoissa on neljä neljän hengen huoneistoa kaikilla mukavuuksilla sekä TV. Lisäksi majoissa on yksi neljän ja yksi kahden hengen huone, jonka "mukavuudet" ovat yhteisissä tiloissa. Lisäksi majoissa on iso yhteinen oleskelu tila, jossa voimme viettää yhdessä aikaa ja kertoilla päivän kokemuksista. Tilassa voi kuunnella musiikkia ja katsella taulu-TV:stä ohjelmaa.

Majoilla on erillinen saunarakennus, jossa on uima-allas ja takkahuone! Sauna lämpiää päivittäin klo 16-22.

Laanilan viikot 2020

Optio osuuspankkilaisille

Optiona kauppias myöntää kaikista varaushetkellä olevista majoitushinnoista osuuspankkien työntekijöille ja eläkeläisille 10 %:n alennuksen kaikkina aikoina kaikkiin huoneistoihin ja huoneisiin, mikäili varaus tehdään vähintään kuukautta ennen tulopäivää. Varausta tehtäessä ilmoitettava tunnus osuuspankkilainen.
 
Varaukset tehtävä puhelimitse puh.044-3636972.

Varauskohteet:
Kuukkeli Laanilan Auroora
Kuukkeli Tokka ja Hirvas lomahuoneistot
Kuukkeli Porakka huoneet
Kuukkeli kelotalo Teerenpesä huoneet
Apartments Kuukkeli lomahuoneistot
Kuukkeli lomahuoneistot

Kohteiden tilanteeseen voit tututstua oheisen linkin kautta www.majoituskuukkeli.fi

Laanilan viikot 2014 ja 2015

Oheisesta linkistä voit lukea terveiset vuoden 2014, Laanilan hiihto-, ruska- ja kaamosviikoista sekä tästä vuoden 2015 viikkojen tarinaa. Toivottavasti saat kipinän ja tulet täydentämään joukkoamme. Vuodesta 2016 alkaen Laanilan tarinoita ja kuvia löydät myös kuva-albumista - Laanilan retket!