Hiihtoviikko, 6-13.4.2024

Laanilan viikot pyrimme järjestämään jatkossakin turvallisesti. Oireisena ei viikoille saa tulla.

Jos olet joskus haaveillut hiihtämisestä Lapin upeilla laduilla Laanilassa Saariselän maastossa, niin nyt olisi oiva aika lähteä mukaan. Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vielä olisi vapaana yksi miespaikka ja kolme naispaikkaa. Tartu siis haasteeseen ja tule mukaan! Huom! Jälki-ilmoittautumismaksua ei peritä!

Hiihtoviikon 13/2023 ryhmäkuva

Hiihtoviikko Laanilassa on viikolla 15 eli 6-13.4.2024

Ilmoittautuneita 11+4 (21+21)

Huom! Hiihtoviikolle 15/2024 ilmoittaudu 6.2.2024 mennessä.

  • Laturetkiä pienissä ryhmissä. Ryhmät muodostuu jokaisen kuntopohjan ja hiihtotaitojen mukaan. Retkieväät otamme aamiaiselta.
Ilmoittautumislomake hiihtoviikolle


Kaikille viikoille yhteistä

Maisemat ylhäällä tunturissa on upeat.

  • Yhteinen tutustumis ja juttutuokio on sunnuntaina. Tutustumme toisiimme ja kuulemme vanhoiltä kävijöiltä kuulumiset edelliskerran jäkeen.
  • Yhteinen "juhlaillallinen" on torstaina klo 18. Nautimme poronkäristyksen ja lapinjuuston lakkahillon kera hieman juhlallisemmin. Illassa on mahdollisuus esittää ohjelmaa omien taitojen mukaan (laulua, leikkiä, runoja, tanssia yms.).
  • Viikkohintaan n. 450-500 euroa (tarkentuu kevään aikana) sisältyy asumisen lisäksi aamiainen, päivällinen, retkieväät aamiaispöydästä, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous. Jokaiselle osuu yhtenä päivänä tupavuoro 3-4 hengen ryhmässä, joka hoitaa aamiaisen ja päivällisen esille laiton ja korjaamisen. Muina päivinä pääset valmiille aterialle. Tupavuorolaisten ei tarvitse päivystää koko päivää, vaan he pääsevät ulkoilemaan muiden tavoin.

  • Aamiainen on tarjolla klo 8-9,  minkä jälkeen aamiainen hoituu omatoimisesti, mikäli haluat nukkua pidempään.

  • Päivällinen tuodaan majoille ja se on tarjolla klo 17-18. Tupavuorolaiset vastaavat esille panosta  ja siistivät jäljet seuraavaa aamua varten.

  • Saunat lämpiävät päivittäin klo 18-20. Uima-allas on käytössä. Lisäksi syksyllä voi pulahtaa Piispanojan puroon.

  • Majoille pääsee tulopäivänä klo 16:n jälkeen ja huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 10:n mennessä.
Kustannukset laskutetaan retken jälkeen. Matkat Laanilaan järjestää kukin lähtijä itse. Lisäinfoa saat vielä ennen matkaa tai voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla info(at)oph-elakelaiset.fi.

Järjestelyt, ilmoittautumiset ym.

Hauskaa on myllätä hangessa - leikkimieltä löytyy!

Järjestämme Laanilan viikot yhdessä OP Henkilöstö OPH ry:n kanssa.

Tiedustelut:
Soile Lindfors, puhelin 040 570 9106, s-posti info@oph-elakelaiset.fi.


Ilmoittautumiset:
Laita ilmoittautumisesi lomakkeella. Kerro ruokavaliosi ja majoille tulo- ja lähtöaikasi ruokailuvarauksia varten. Soile on yhteyshenkilömme Laanilan matkoissa. Häneltä voit kysyä lisää Laanilan viikkoihin liittyvistä asioista.

Jälki-ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisajan päätyttyä otamme vastaan jälki-ilmoittautujia, mikäli saamme lisäpaikkoja tulijoille. Jälki-ilmoittautumisesta perimme 50,00 euron lisämaksun/henkilö.

Laanilan retkien peruutusehdot:
60 vuorokautta ennen lähtöä tai lähempänä tapahtumaa peruutetusta varauksesta laskutamme 50
euroa/henkilö tai huonehinnan, joka jää vapaaksi peruutuksen johdosta, ellemme saa siihen uutta henkilöä.

Matkavakuutus
Otathan vatkavakuutuken ajoissa Laanilan viikoille, jolloin mahdolliset matkan peruuttamiskulut saat takaisin vakuutuksesta.