Makumatka Toscanaan 07.-12.10.2024

Makumatkalle Toscanaan on ilmoittautunut 19.

Ilmoittautumislomke
aukeaa tästä! Sitovat ilmoittautumiset 30.6.2024 mennessä!

Toscanan kauniit kukkulamaisemat avautuvat eteemme

Toscana on monelle jo tuttu elokuvista ja kirjoista: kauniit kukkulamaisemat, historialliset linnat, viiniköynnökset ja hyvä ruoka tulee mieleen kun puhutaan Toscanasta. Matkamme aikana kulttuurin lisäksi tutustumme myös viinintuotantoon. Lähde mukaan ihastumaan Italiaan!


Kokkikurssi Pistoiassa (lisämaksu)
Meillä on mahdollisuus osallistua läheisessä Pistoian kaupungissa kokkikurssille Atelier delle Arti Bianche Gustarin ohjauksessa. Lisähinta alkaen 110 e, minimi 20 osallistujaa. Koko ryhmä voi osallistua samaan aikaan kurssille, meidän oppaamme kääntää italiasta suomeksi. Kurssilla opetellaan juuri oikeanlaisen taikinan teko, josta saadaan valmistettua ihanaa italialaista pizzaa, sekä focaccia-leipää ja myös cantucci-keksejä. Jokainen valmistaa oman pizzan, joka nautitaan lounaaksi paikallisten leikkeleiden ja juomien kera.

Matkan hinta:
Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Matkan hinta on 2.045 - 1.775 euroa/hlö. Matkan lopullinen hinta määräytyy lähtijöiden määrän mukaan. Hinta on ilmoitettu 20-35 osallistujaa 2 hh huoneessa. 1 hh huoneen lisähinta on 285 e. Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Liittymälento:
Mikäli tarvitset liittymälennon pohjoisesta Helsinkiin, niin ilmoita siitä lomakkeella. Näin saat matkatavarat buukattua jo kotikentältä. Laita myös tieto tarvitsetko lentokenttämajoitusta meno tai paluumatkalle tai kummallekin!

Yksin matkaaja:
Mikäli haluat huonekaverin eikä sinulla ole sellaista, niin yritämme löytää kaverin. Sinun on kuitenkin varauduttava maksamaan 1 hh huoneen lisämaksu, jos kaveria ei löydy!

Matkalle sitovat ilmoittautumiset 30.6.2024 mennessä.

Tervetuloa mukaan ihastuttavaan Toscanaan!