Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtaja Eija Suni Montenegron matkalla 2023

                                                  Toukokuun alussa 2023Keväinen tervehdys kaikille! 

   "Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä". Nämä ovat saksalaisen runoilija J.W. von Goethe sanoja, jotka valitsin tähän alkuun, kun etsin jotain ilmaistakseni ajan kulkua. Siitä on lähes viisi vuotta, kun Lappeenrannan vuosikokouksessa minut valittiin ensimmäisen kerran yhdistyksemme puheenjohtajaksi. Kauteni on nyt tulossa päätökseen, koska sääntöjen mukaan puheenjohtaja voidaan valita enintään viideksi vuoden mittaiseksi kaudeksi peräkkäin. 

   Aika on mennyt nopeasti. Nämä viisi kautta ovat olleet antoisia ja on ollut mielenkiintoista olla päättämässä yhteisistä asioista aktiivisen hallituksen kanssa. Apuna käytännön tekemisissä meillä on ollut tehokas toiminnanjohtaja. Kainuun kesäpäivillä elokuun loppupuolella valitaan vuosikokouksessa uusi puheenjohtaja. Jos tunnet kiinnostusta uudeksi puheenjohtajaksi, ole yhteydessä oman alueosastosi puheenjohtajaan tai sihteeriin, lisätietoja tehtävästä voit kysyä minulta tai hallituksemme jäseniltä. Kaikki yhteystiedot löytyvät näiltä kotisivuiltamme.

   Toimintamme oli pari vuotta miltei kokonaan pysähdyksissä maailmanlaajuisen koronapandemian takia. Nyt korona on arkipäivää ja viime keväästä lähtien toiminta alueosastoilla on käynnistynyt ja yhteisiä tapaamisia on ollut jo paljon. Teimme myös ensimmäisen ulkomaanmatkan Montenegroon nyt huhtikuun lopussa. Voit lukea matkakertomuksen näiltä sivuilta. Laanilassakin oli kevään hiihtoretkellä runsaasti osallistujia. Syksyksi olemme ottaneet ohjelmaamme Laanilan ruska- ja kaamosretken lisäksi lokakuun alkupuolella virkistäytymispäivät Pajulahden Urheiluopistolla. Varaa paikkasi tapahtumistamme ajoissa, näin varmistat oman osallistumisesi sekä tapahtuman toteutumisen. Mukaan voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa. Mukavaa kevään ja kesän odotusta, toivottavasti tapaamme Kainuun kesäpäivillä. 

  Terveisin 

   Eija