Uusimmat kuvat

51____yhteiskuva

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumisetIlmoittautuminen hiihtoviikolle on tehtävä 25.1.2023 mennessä.

Ilmoittautuminen Montenegron matkalle on tehtävä 13.2.2023 mennessä.

Kesäpäivät Stadissa 2022 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2022 kuvina


Laanilan hiihtoviikko 2022 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2021 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtaja Eija Suni

Huhtikuussa 2022


Keväinen tervehdys kaikille!                                              

Juhannukseen ei ole enää kuin vähän yli kaksi kuukautta, vaikkei vielä luonnon olosuhteista uskoisikaan. Meillä on ollut koko Suomessa hyvin runsasluminen talvi. Kun kevätaurinko alkaa nyt porottaa, eiköhän lumetkin saa kyytiä ja luonto alkaa heräämään pikkuhiljaa.

Yhdistyksemme toiminta on ollut reilun kaksi vuotta melko hiljaista koronapandemian vuoksi. Vuosikokoukset olemme onneksi pystyneet pitämään ja miltei kaikki Laanilaan suunnatut retket. Viime kesänä saimme toteutettua myös Ahvenanmaan kesäpäivät. Kaikki muut aiemmin suunnitellut ulkomaan matkat olemme joutuneet peruuttamaan. Nyt uusi maailman tilanne eli Ukrainan sota on myös pysähdyttänyt miettimään, uskaltaako maailmalle edes lähteä. Seuraamme tilannetta niin koronan kuin sodan suhteen ja teemme päätöksiä ne huomioiden.

Elokuussa on suunniteltu pidettäväksi kesäpäivät Helsingissä. Niistä tiedotamme huhtikuun aikana lisää ja ilmoittautuminen avautuu. Kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin ajankohta 23.-25.8.2022. Luvassa on nostalgiaa ja mukavaa yhdessä oloa.

Terveisin

Eija