Uusimmat kuvat

25__yon_hiljausuudessa

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvina


Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtaja Eija Suni

Hei kaikki oph-eläkeläiset!

Elämme nyt maaliskuussa 2020 todella poikkeuksellisissa olosuhteissa. Sodan jälkeen ei koskaan ole Suomessa eikä maailmanlaajuisesti ollut näin radikaaleja ihmisten arjen rajoittamistoimenpiteitä. Ja lähipäivät näyttävät, miten paljon tulee uusia rajoituksia. Taistelemme näkymätöntä vihollista vastaan.

Olemme kaikki eläkeläisiä ja osa meistä on yli 70-vuotiaita tai muutoin riskiryhmään kuuluvia. Eli rajoitukset koskettavat hyvin suurta joukkoa jäsenistöämme. Osa meistä ymmärtää noiden rajoitusten merkityksen ja toimii sen mukaisesti, mutta valitettavasti osa ei miellä rajoituksia oman etunsa kannalta hyödyllisiksi. Otetaan nämä vallitsevat olosuhteet tosissamme!

Uskon kuitenkin, etteivät rajoitukset jää pysyviksi ja arki palaa, ei varmaan ihan entisenlaisena, mutta varmasti joka tapauksessa. Poikkeusolot vaikuttavat myös yhdistyksemme sekä alaosastojemme suunniteltuihin tapahtumiin. Lue niistä lisää alla olevasta linkistä.


Lue Eijan terveiset kokonaan tästä.