Uusimmat kuvat

24__purjealus_pommern_kuvattu_ravintola_nauticalin_ikkunasta_-_20210822_124420

Etelä-Suomi

Tiedote 2-2021

Hyvää kesää hyvät Etelä-Suomen OP-eläkeläiset

OPH-Eläkeläiset, Etelä-Suomen hallitus kokoontui 18.5.2021 Hämeenlinnassa. Kokous onnistui terveysturvallisesti väljässä Hämeen Sanomien kokoustilassa ja saimme valmisteltua vuosikokoukselle esitettäviä asioita eteenpäin.

Varasimme kokoustilaksi Turengin Wanhan Aseman, koska siellä oli riittävän väljä tila ja hyvät AV-välineet. Tiedotamme asiasta jäsenille elokuun alkupuolella, jos koronaepidemia näyttää hyvältä, toivottavasti?

Seuratkaa sähköpostia ja verkko-sivujamme, kerromme uutisia heti, kun niitä ilmestyy. Tiesithän, että meillä on myös mukavat Facebook -sivut/OPH-eläkäiset. Käypäs kurkkaamassa.

Lue koko tiedote oheisesta linkistä!

Hyvää, lämmintä kesää ja voimia kaikille. Pidetään yhteyttä.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi

HALLITUS

Asta Törmä
puheenjohtaja
asta.torma@outlook.com 050-5613545

Kevät 2021-1

Aivan kohta ensimmäiset kylmänkukat pilkistävät kevään kohmeasta maasta. Odotetaan vain muutama viikko?

Hyvät Etelä-Suomen OP-eläkeläiset

VIELÄ JAKSAA

Vuosi on edennyt maaliskuulle ja joka viikko vuoden alusta alkaen olen siirtänyt tämän tiedotteen kirjoittamista toivoen, että olisi positiivisempaa kerrottavaa. Mutta ei auta kuin nyt vain odotella aikaa parempaa ja vasta sen jälkeen epidemiatilanteen hellittäessä kokoontumista voidaan suunnitella.

Hallitus kokoontuu heti koronarajoitusten salliessa suunnittelemaan tätä vuotta. Toimintakertomus viime vuodelta on laadittu ja tilinpäätös näyttää mukavasti reilut 400 e voittoa. Jo vuosi sitten varaamamme "Onnelliset, muistojen lauluja meiltä ja muualta" -konsertti odottaa alkuvuoteen 2022. Näin meille Seppo Hovin, Mari Palon ja Hannu Lehtosen edustaja kertoi. Ehkäpä syyskaudella voisimme kokoontua mukavissa merkeissä vuosikokouksen yhteydessä? - Toivossa on hyvä elää.

Jäsenmaksun maksamisella ei ole kiirettä. Odotellaan siltä osin vuosikokouksen päätöstä. Alkava kesä näyttää miten edetään. Teistä varmaan aika moni on saanut ajan rokotukseen tai jopa jo rokotteen. Itsekin sitä kovasti odotan. Seuratkaa sähköpostia ja verkko-sivujamme, kerromme uutisia heti, kun niitä ilmestyy.
Vuosikokouksen asialistalle on tulossa myös sääntömuutos, jossa mm. osastomme nimi muuttuu muotoon OPH Eläkeläiset Etelä-Suomi. Muitakin pieniä täsmennyksiä sääntöihin tulee.

Hyvää kevään odotusta ja voimia kaikille.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi
HALLITUS
Asta Törmä, puheenjohtaja

Puheenjohtajan jouluterveiset

Hei, Etelä-Suomen OP-eläkeläiset.

Kirjoittaessani tätä joulutiedotetta on joulukuun 7:s eli itsenäisyyspäivän jälkeinen päivä. Ei tarvitse ihmetellä minkä vuoksi itsenäisyyspäiväkin tuntui tänä vuonna erilaiselta. Virusvihulainen on nyt jyllännyt viime keväästä - eikä lopusta ole tietoa. Onneksi tuleva rokote auttaa meitä elämään paremmassa toivossa.


Tietoa meistä löydät verkkosivuiltamme www.oph-elakelaiset.fi. Jos sähköpostisi vaihtuu, ota yhteyttä Christina Siljanderiin (chsiljander@gmail.com, puh. 040-5663738). Hän on uusi jäsenrekisterin hoitajamme.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021 ja Hyvää terveyttä toivottaen

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi

HALLITUS
Asta Törmä, puheenjohtaja

Puheenjohtajan terveiset 10.2020

HYVÄT ETELÄ-SUOMEN OP-ELÄKELÄISET

Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte vuosikokoukseemme 25.9.2020 Turengin Wanhalla Asemalla. Huolimatta vallitsevasta koronaviirusuhasta paikalla oli mukavasti rohkeita jäseniämme eli 16 henkilöä. Olimme varovaisia, pidimme turvavälit ja laitoimme kasvomaskit kokouksen ajaksi.

Lue koko puheenjohtajan kirje oheisesta linkistä!

Hyvää Syksyä teille kaikille,

Asta Törmä, puheenjohtaja, asta.torma@outlook.com, puh. 050-5613545

PS. Pidä jäsentietosi ajan tasalla ja jos ne muuttuvat, toimita sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi jäsenvastaava Christina Siljanderille, chsiljander@gmail.com, puh. 040-5663738.

Vuosikokouksen 25.9.2020 kuvasatoa

Ylhäällä vasemmalla kokouksen puheenjohtaja Heikki Launiala

Ylhäällä oikealla Turengin Wanha Aseman toinen omistaja Tuomas Siren

Muissa kuvissa kokousväkeä eri puolilta Etelä-Suomen alueosaston aluetta

Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen Turengin Wanhalle asemalle, os. Asematie 16, 14200 Turenki perjantaina 25.9.2020 klo 11.30

Aloitamme yhteisellä lounaalla (lohikeitto, leipä ja levite). Sen jälkeen pidämme vuosikokouksen, joka kestänee vajaan tunnin. Päätteeksi kokouskahvit. Hallitus pitää järjestäytymiskokouksen kahvittelujen jälkeen. Jos haluat kokousaineiston pa-perisena, tulosta se tämän kutsun liitteistä, emme jaa niitä kokouksessa.

Kustannamme lounaan kahvitarjoiluineen jäsenille. Jos mukanasi on seuralainen, häneltä lounaan ja kahvin hinta on 9 e, jonka voi maksaa Rauhalle suoraan tilaisuudessa.

Olethan muistanut maksaa tämän vuoden jäsenmaksun?

Ilmoittautumiset ruoka-allergiatietoineen 6.9. - 11.9.2020 välillä Rauha Kallasmaalle (rauhakallasmaa@gmail.com) puh. 050-5751450.

Hyvää loppukesää ja tapaamisiin Turengin Wanhalla Asemalla.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi
HALLITUS
Asta Törmä, puheenjohtaja asta.torma@outlook.com, puh. 050-5613545

Lue kokouskutsu kokonaisuudessaan tästä linkistä! Alla on kokousmateriaalit, jotka voit tulostaa itsellesi tarvittaessa!

Riihimäen Lasimuseo ja muistiluento 11.2.2020

Hyvä OPH-eläkeläinen,

Lämmin kiitos mukanaolostasi Suomen Lasimuseossa Riihimäellä 11.2.2020.

Oli todella hienoa, että meitä senioreita oli niin runsaasti paikalla.  Kiitos läsnäolostasi.  Kuten luennoitsijamme muistiasiantuntija Marko Mustiala sanoi yhdessäolo ja ystävien tapaaminen on todella tärkeätä.  Hän myös lupasi  dia-aineistonsa käyttöömme ja se on nyt laitettu oheisen linkin alle.  Tutustumassa siihen ja vie viestiä eteenpäin.  Liitteenä on myös kutsu Mummodiskoon.  Tervetuloa Hämeenlinnaan 10.3.2020 ja myös vaarit ovat tervetulleita.

Maljat Riihimaen Lasimuseossa

Yleisöä Riihimäellä Lasimuseossa

Soile Lindfors, OPH:n toiminnanjohtaja, kertoi yhdistyksen tulevista tapahtumista, taustalla luennoitsijamme muistiasiantuntija Marko Mustiala

Kutsu mummodiskoon

Vierailu Suomen Lasimuseossa 11.2.2020

Hyvää vuotta 2020

Hei, Etelä-Suomen OP-eläkeläiset.

Tämän vuoden ensimmäinen tapaaminen Suomen Lasimuseossa lähestyy. Ilmoittaudu: rauhakallasmaa@gmail.com /puh. 050-5751450 viim. 31.1.2020. Ilmoita, jos sinulla on museokortti ja otatko osaa lounaalle!

Luvassa mielenkiintoinen "Muisti ja ikääntyminen" -luento ja tutustuminen lasimuseon näyttelyyn.

Tervetuloa Suomen Lasimuseoon Riihimäelle 11.2.2020 klo 12.  Tilaisuus alkaa omakustanteisella lounaalla Lasimuseon Klaas -ravintolassa. Lounaan hinta on eläkeläiselle alle 10 e. 

Lounaan jälkeen klo 13. muistiasiantuntija Marko Mustialan luento "Muisti ja ikääntyminen".  Marko Mustiala on Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen edustaja ja luennon lisäksi voimme keskustella aiheesta, joka on hyvinkin ajankohtainen ja kiinnostava. Kahvitarjoilu ja näyttelyyn tutustuminen luennon jälkeen.

Yhdistyksemme maksaa jäsenten puolesta luentopalkkion, kokoustilavuokran, kahvitarjoilun ja museon pääsymaksun.  Lounas on omakustanteinen. Jos sinulla on voimassa oleva museokortti, ilmoita siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Ilmoita myös osallistutko lounaalle. Myös puolisot ja kumppanit ovat tervetulleita mukaan. Heiltä kustannus lounaan lisäksi 10 e/hlö ja maksu viitteellä 2600 tilillemme Tili on Keski-Uudenmaan Op:  FI57 5092 0920 0666 59.

Lasimuseoon, osoite Tehtaankatu 23, 11910 Riihilmäki, lähtee bussi Riihimäen rautatieasemalta klo 10.45 ja 11.45. Matka kestää 15 min. Paikallisbussi lähtee Riihimäen rautatieaseman pääsisäänkäynnin edestä (tarkista vielä aikataulu Riihimäen kaupungin sivuilta/paikallisliikenne). Hinta on 2 e.  Oman auton ajo-ohje löytyy verkosta Riihimäen Lasimuseon nimellä.  Parkkipaikkoja on runsaasti.

Vuosijäsenmaksun 10 e voit maksaa tilillemme tammi - helmikuun aikana.  Tili on Keski-Uudenmaan Op:  FI57 5092 0920 0666 59.  Viite on 1300. Yhteyshenkilönä toimii rahastonhoitaja Rauha Kallasmaa: rauhakallasmaa@gmail.com

Lisää tietoa meistä löydät verkkosivuiltamme www.oph-elakelaiset.fi.  Jos sähköpostisi vaihtuu tai sinulla on muuta asiaa koskien jäsentiedotteita ota yhteyttä Marja-Leena Hurskaiseen:  marke@hurskainen.org
puh. 0400-874 311.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi
HALLITUS

Asta Törmä, puheenjohtaja
asta.torma@outlook.com
050-5613545

Jäsenmaksu

Huom!

Maksathan vuosijäsenmaksumme tammi - helmikuun aikana 10 e tilillemme Keski-Uudenmaan Op, IBAN FI57 5092 0920 0666 59 viite 1300. Jäsenmaksun maksaneet saavat tapahtumien maksuista etuja kuten olet huomannut.

Hallitus

Huom!

Sähköpostiosoitteet ilmoitettava, sillä emme enää lähetä kirjepostia - seuraa nettisivujamme www.oph-elakelaiset.fi!

YHTEYSTIEDOT

HALLITUS 2020 - 2021

Asta Törmä, puheenjohtaja
Eira Verlander, varapuheenjohtaja
Maija Kankkunen, sihteeri/tiedotusvastaava
Rauha Kallasmaa, rahastonhoitaja


Kaikkien hallituksen jäsenten tiedot yhteyshenkilö linkin takaa!

TILI

KESKI-UUDENMAAN OP
IBAN
FI57 5092 0920 0666 59