Uusimmat kuvat

13__nokipannukahvit_raututunturin_paalla_-_img-20210919-wa0003

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan ruskaviikko 2021 kuvina


Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

Etelä-Suomi

ONNELLISET -KONSERTTI SIIRTYY - Uusi aika su 10.4.2022 klo 15!

Hyvät OPH Eläkeläiset -jäsenemme.

Konsertin nimestä huolimatta emme ole olleet kovin onnekkaita, taas on siirto käsillä.

Kuten kaikki varmaan tietävätkin, niin rajoitusten ja tartuntojen vuoksi ei ole muuta vaihtoehtoa kuin katsella uutta aikataulua ja niin olemme nyt tehneet.

Toivomme, että keväällä ollaan jo paremmassa tilanteessa - tämän tyyppisiä viestejä on hiukan jo maailmalta kuulunutkin.

Uusi päivämäärämme konsertille on su 10.4.2022 klo 15. OPH:lle on varattuna 30 paikkaa. Konsertin hinta on sama eli 15 e jäsenmaksun maksaneilta jäseniltä ja 20 e muilta.

Ja mikäli jaksatte edelleen matkata kohti Onnellisia, niin kiitämme lämpöisesti mukana olostanne ja viitseliäisyydestänne näissä jatkuvissa muutoksissa!

Palaamme maaliskuun alussa tarkempiin ilmoittautumisohjeisiin.

Paremman Uuden Vuoden toivossa,

Periksi ei tietysti anneta!


OPH ELÄKELÄISET ETELÄ-SUOMI

Hyvää Joulua OPH eläkeläiset

Tänään 8.12.2021 Sibeliuksen muistopäivänä ja suomalaisen musiikin päivänä tuntuu kaikesta huolimatta mieluisalta odottaa "Onnelliset" -konserttia, josta on meille uskaltauduttu varaamaan paikkoja.

Konsertti on lauantaina 15.1.2021 klo 15 Kerava-salissa Keravalla, esiintyjinä Mari Palo, Hannu Lehtonen ja Seppo Hovi. Ehdit vielä hyvin ilmoittautua eli järjestäjä on jatkanut ilmoittautumisaikaa 23.12. saakka. Ilmoittautumiset Marke Hurskaiselle: markehu@gmail.com.

Konsertissa toimitaan koronaturvallisesti eli koronapassi tulee olla mukana joko puhelimessa tai paperisena ja tietenkin käytetään kasvomaskia. Lipun hinta on jäsenmaksun maksaneilta 15 e ja muilta 20 e ja se maksetaan 23.12. mennessä OP Uusimaan tilille FI57 5092 0920 0666 59, käytä viitettä 2600.
Eläkäämme siinä toivossa, että keväällä koittaa kolmansien rokotusten jälkeen parempi ja terveempi aika.

Tietoa meistä löydät verkkosivuiltamme www.oph-elakelaiset.fi. Jos sähköpostisi vaihtuu, ota yhteyttä Christina Siljanderiin (chsiljander@gmail.com, puh. 040-5663738).

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022 ja Hyvää terveyttä toivottaen

OPH Eläkeläiset Etelä-Suomi
HALLITUS

Asta Törmä, puheenjohtaja, asta.torma@outlook.com puh. 050-5613545

Kutsu konserttiin la 15.1.2022 klo 15

Kevyttä klassista Mari Palo ja Hannu Lehtonen. Pianon ääressä tarinoiden Seppo Hovi.

OPH Eläkeläiset Etelä-Suomi järjestää Onnelliset -konsertin lauantaina 15.1.2022 klo 15 Kerava-salissa Keravalla, os. Keskikatu 3 A.

Konserttiin on varattu 50 lippua ja yhdistys tarjoaa lipun jäsenmaksun maksaneille jäsenille hintaan 15 e, muut maksavat 20 e. Tili on OP Uusimaa FI57 5092 0920 0666 59, viite 2600. Ilmoittaudu 15.12.21 mennessä Marke Hurskaiselle markehu@gmail.com ja maksa myös lippu samaan päivään mennessä.

Väliaikatarjoilun voit itse varata Breikki -ravintolasta sähköpostilla breikki@keuda.fi väh. kaksi arkipäivää ennen esitystä.

Lue koko kutsukirje oheisesta linkistä!

Tervetuloa Onnelliset-konserttiin

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi
HALLITUS

Asta Törmä, puheenjohtaja asta.torma@outlook.com 050-5613545


Kutsu OPH Eläkeläiset Etelä-Suomen vuosikokoukseen

OPH Eläkeläiset Etelä-Suomen vuosikokous pidetään Turengin Wanhalla asemalla, os.Asematie 16, 14200 Turenki tiistaina 2. marraskuuta alkaen klo 13.45 kahvitarjoilulla ja oheisohjelmalla.

Hyvä jäsenemme,

alkusyksy on kulunut parempaa kokousaikaa odotellessa ja nyt on vihdoin tultu hetkeen, jolloin voimme järjestää vuosikokouksemme. Niinpä tervetuloa vuosikokoukseen Turengin Wanhalle asemalle, os.Asematie 16, 14200 Turenki tiistaina 2. marraskuuta klo 13.45.

Kokouksen asialistalla on esillä sääntömääräisten asioiden lisäksi uusien alueosastomme sääntöjen vahvistaminen.

Ilmoittautumiset ruoka-allergiatietoineen 28.10.2021 mennessä sähköpostilla Rauha Kallasmaalle (rauhakallasmaa@gmail.com)

Lue kokouskutsu kokonaisuudessaan

Kokousmateriaali:

Näin pääset Turengin Wanhalle Asemalle
Turenkiin on helppo tulla joko junalla tai henkilöautolla. Lähijunat: Hämeenlinnan tai Riihimäen suunnasta kulkevat lähes tunnin välein. Pihalla on myös runsaasti ilmaisia autojen parkkipaikkoja.

Aurinkoista syksyä ja tapaamisiin Turengin Wanhalla Asemalla.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi HALLITUS
Asta Törmä, puheenjohtaja asta.torma@outlook.com, puh. 050-5613545

Tiedote 2-2021

Hyvää kesää hyvät Etelä-Suomen OP-eläkeläiset

OPH-Eläkeläiset, Etelä-Suomen hallitus kokoontui 18.5.2021 Hämeenlinnassa. Kokous onnistui terveysturvallisesti väljässä Hämeen Sanomien kokoustilassa ja saimme valmisteltua vuosikokoukselle esitettäviä asioita eteenpäin.

Varasimme kokoustilaksi Turengin Wanhan Aseman, koska siellä oli riittävän väljä tila ja hyvät AV-välineet. Tiedotamme asiasta jäsenille elokuun alkupuolella, jos koronaepidemia näyttää hyvältä, toivottavasti?

Seuratkaa sähköpostia ja verkko-sivujamme, kerromme uutisia heti, kun niitä ilmestyy. Tiesithän, että meillä on myös mukavat Facebook -sivut/OPH-eläkäiset. Käypäs kurkkaamassa.

Lue koko tiedote oheisesta linkistä!

Hyvää, lämmintä kesää ja voimia kaikille. Pidetään yhteyttä.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi

HALLITUS

Asta Törmä
puheenjohtaja
asta.torma@outlook.com 050-5613545

Kevät 2021-1

Aivan kohta ensimmäiset kylmänkukat pilkistävät kevään kohmeasta maasta. Odotetaan vain muutama viikko?

Hyvät Etelä-Suomen OP-eläkeläiset

VIELÄ JAKSAA

Vuosi on edennyt maaliskuulle ja joka viikko vuoden alusta alkaen olen siirtänyt tämän tiedotteen kirjoittamista toivoen, että olisi positiivisempaa kerrottavaa. Mutta ei auta kuin nyt vain odotella aikaa parempaa ja vasta sen jälkeen epidemiatilanteen hellittäessä kokoontumista voidaan suunnitella.

Hallitus kokoontuu heti koronarajoitusten salliessa suunnittelemaan tätä vuotta. Toimintakertomus viime vuodelta on laadittu ja tilinpäätös näyttää mukavasti reilut 400 e voittoa. Jo vuosi sitten varaamamme "Onnelliset, muistojen lauluja meiltä ja muualta" -konsertti odottaa alkuvuoteen 2022. Näin meille Seppo Hovin, Mari Palon ja Hannu Lehtosen edustaja kertoi. Ehkäpä syyskaudella voisimme kokoontua mukavissa merkeissä vuosikokouksen yhteydessä? - Toivossa on hyvä elää.

Jäsenmaksun maksamisella ei ole kiirettä. Odotellaan siltä osin vuosikokouksen päätöstä. Alkava kesä näyttää miten edetään. Teistä varmaan aika moni on saanut ajan rokotukseen tai jopa jo rokotteen. Itsekin sitä kovasti odotan. Seuratkaa sähköpostia ja verkko-sivujamme, kerromme uutisia heti, kun niitä ilmestyy.
Vuosikokouksen asialistalle on tulossa myös sääntömuutos, jossa mm. osastomme nimi muuttuu muotoon OPH Eläkeläiset Etelä-Suomi. Muitakin pieniä täsmennyksiä sääntöihin tulee.

Hyvää kevään odotusta ja voimia kaikille.

OPH-eläkeläiset, Etelä-Suomi
HALLITUS
Asta Törmä, puheenjohtaja

Jäsenmaksu

Huom!

Maksathan vuosijäsenmaksumme tammi - helmikuun aikana 10 e tilillemme Keski-Uudenmaan Op, IBAN FI57 5092 0920 0666 59 viite 1300. Jäsenmaksun maksaneet saavat tapahtumien maksuista etuja kuten olet huomannut.

Hallitus

Huom!

Sähköpostiosoitteet ilmoitettava, sillä emme enää lähetä kirjepostia - seuraa nettisivujamme www.oph-elakelaiset.fi!

Vuosikokouksen 25.9.2020 kuvasatoa

Ylhäällä vasemmalla kokouksen puheenjohtaja Heikki Launiala

Ylhäällä oikealla Turengin Wanha Aseman toinen omistaja Tuomas Siren

Muissa kuvissa kokousväkeä eri puolilta Etelä-Suomen alueosaston aluetta

Riihimäen Lasimuseo ja muistiluento 11.2.2020

Hyvä OPH-eläkeläinen,

Lämmin kiitos mukanaolostasi Suomen Lasimuseossa Riihimäellä 11.2.2020.

Oli todella hienoa, että meitä senioreita oli niin runsaasti paikalla.  Kiitos läsnäolostasi.  Kuten luennoitsijamme muistiasiantuntija Marko Mustiala sanoi yhdessäolo ja ystävien tapaaminen on todella tärkeätä.  Hän myös lupasi  dia-aineistonsa käyttöömme ja se on nyt laitettu oheisen linkin alle.  Tutustumassa siihen ja vie viestiä eteenpäin.  Liitteenä on myös kutsu Mummodiskoon.  Tervetuloa Hämeenlinnaan 10.3.2020 ja myös vaarit ovat tervetulleita.

Maljat Riihimaen Lasimuseossa

Yleisöä Riihimäellä Lasimuseossa

Soile Lindfors, OPH:n toiminnanjohtaja, kertoi yhdistyksen tulevista tapahtumista, taustalla luennoitsijamme muistiasiantuntija Marko Mustiala

Kutsu mummodiskoon

Toimintakertomukset

Muita linkkejä

YHTEYSTIEDOT

HALLITUS 2021 - 2022

Asta Törmä, puheenjohtaja
Eira Verlander, varapuheenjohtaja
Maija Kankkunen, sihteeri/tiedotusvastaava
Rauha Kallasmaa, rahastonhoitaja


Kaikkien hallituksen jäsenten tiedot yhteyshenkilö linkin takaa!

TILI

KESKI-UUDENMAAN OP
IBAN
FI57 5092 0920 0666 59