Uusimmat kuvat

24__purjealus_pommern_kuvattu_ravintola_nauticalin_ikkunasta_-_20210822_124420

OPK-eläkeläiset

Syksy 2021

Vuosikokous 27.9.2021

OPK-eläkeläisten sääntömääräinen vuosikokous pidetään 27.9.2021 klo 14.00 Op:n Vääksyntien auditoriossa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat. Kokouksessa valitaan puheenjohtaja seuraavaan vuosikokoukseen asti ja hallituksen/toimikunnan jäsenet erovuoroisten tilalle vuonna 2023 pidettävään vuosikokoukseen asti sekä hallituksen/toimikunnan jäsen toiseen alaosastoon siirtyneen Anna-Maija Sorjosen tilalle seuraavaan vuosikokoukseen asti.

Kokousasiakirjat: vuosikokouksen asialista, toimintakertomus vuodelta 2020, toimintasusunnitelma vuodelle 2021

Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään torstaina 23.9.2021 puheenjohtaja Heikki Hirvoselle sähköpostitse: hekah@iki.fi tai viestillä numeroon 050 549 0193.

Syksyn muut tapaamiset

Tapaamiset pidetään 25.10. ja 22.11. Op:n Vääksyntien auditoriossa. Niiden aiheet ilmoitetaan myöhemmin.

Muut tilaisuudet

Muita tilaisuuksia ei ole suunnitteilla. Selvitämme mahdollisuuksia järjestää viime vuonna peruuntuneet Iittalan ja Visavuoren retken sekä viininmaistelun Briccossa.

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Jäseneksi voi ilmoittautua OP-keskuksessa työskennellyt tai pääkaupunkiseudulla asuva henkilö, joka saa eläkettä OP ryhmässä työskentelyn perusteella.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK-eläkeläisten jäsentiedot ovat OPH Eläkeläiset ry:n jäsenrekisterissä, jossa on OP-Eläkekassan ilmoittamat eläkeläisten tiedot 31.7.2017 asti sekä sen jälkeen itse ilmoittautuneiden tiedot. Eläkekassan tiedoista puuttuu sähköpostiosoite.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Erkki Pöysti.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Vaikka näiden tapahtumien järjestäminen ei liene vähään aikaan mahdollista, toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2020 kirjeet ovat ilmestyneet 13.2.2020, 25.9.2020 ja 22.12.2020. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

OPH Eläkeläiset ry tiedottaa matkoista ja muista tapahtumista sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH Eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös OPK-eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 200 jäsentä.

Hyvää syksyn alkua!

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.