Uusimmat kuvat

51____yhteiskuva

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumisetIlmoittautuminen kaamosviikolle on tehtävä 30.9.2022 mennessä.

Kesäpäivät Stadissa 2022 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2022 kuvina


Laanilan hiihtoviikko 2022 kuvinaLaanilan ruskaviikko 2021 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Marraskuu 2022

Marraskuun tapaaminen on maanantaina 28.11. klo 14.00 Osuuspankkikeskuksen Vääksyntien tiloissa.

Stadin slangin taitaja Esko Vepsä kertoo naisista Helsinkiä rakentamassa.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 23.11. mennessä kononov.rk@gmail.com tai viesti nroon 040 8486441.


Tervetuloa

OPK-eläkeläiset /hallitus

Kirsikkapuun alla - Japanilaisia puupiirroksia

Olemme varanneet kaksi opastettua kierrosta Sinebrychoffin taidemuseon Kirsikkapuun alla - Japanilaisia puupiirroksia -näyttelyyn. Noin tunnin kestävät kierrokset ovat tiistaina 22.11. kello 11.30 ja torstaina 24.11. kello 14.00. Kierrokselle voi osallistua enintään 15 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opastuksesta perimme 5 euron maksun. Museon pääsymaksun (eläkeläisiltä 14 euroa) jokainen maksaa itse. Museokortilla pääsee ilmaiseksi.

Ilmoittaudu Heikki Hirvoselle hekah@iki.fi tai viestillä numeroon 050 549 0193 viimeistään maanantaina 14.11. Kerro ilmoittautuessasi kumpaan kierrokseen haluat osallistua.

Tervetuloa

OPK-eläkeläiset /hallitus

Eläkeläisten yhteinen joulujuhlan OP Vallilassa 8.12.2022

Tervetuloa eläkeläisten yhteiseen joulujuhlaan OP Vallilaan torstaina 8.12.2022 kello 15 alkaen, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Luvassa jouluista musiikkia ja ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa!

Lue kutsu oheisesta linkistä

Ilmoitathan tulostasi viimeistään 25.11. osoitteessa


Eläkeläiset joilla ei ole sähköpostia voivat ilmoittautua Sari Kilpiselle, puh. 040 757 8905 (ma-pe kello 9-15 välillä).

Lämpimästi tervetuloa!

OPK-eläkeläiset          Pohjolan Seniorit             HOPin eläkeläiset

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Jäseneksi voi ilmoittautua OP-keskuksessa työskennellyt tai pääkaupunkiseudulla asuva henkilö, joka saa eläkettä OP ryhmässä työskentelyn perusteella.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK-eläkeläisten jäsentiedot ovat OPH Eläkeläiset ry:n jäsenrekisterissä, jossa on OP-Eläkekassan ilmoittamat eläkeläisten tiedot 31.7.2017 asti sekä sen jälkeen itse ilmoittautuneiden tiedot. Eläkekassan tiedoista puuttuu sähköpostiosoite.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Raili Kononov.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2022 ensimmäinen kirje ilmestyi 23.2.2022. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

OPH Eläkeläiset ry tiedottaa matkoista ja muista tapahtumista sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH Eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös OPK-eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 250 jäsentä.

Terveisin!

OPK-eläkeläiset/Hallitus

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.