OPK Eläkeläiset

Syyskuu 2023

Kaikki pienet lintuset
nyt muille maille lentää.
Kesän riemut mennehet
vain aatoksihin entää...
Syyskauden 1. senioritapaamisessa saamme vinkkejä
kuinka pysymme kunnossa kotikonstein.

Maanantaina 25.9. klo 14.00 OP Vallilan Vääksyntie 4:n tiloissa LIIKE ON LÄÄKE - reseptin meille tarjoaa Ruut Martenson.

Ilmoittaudu viimeistään ke 20.9. kononov.rk@gmail.com
tai viestillä nroon 040 8486 441.

Tervetuloa

OPK Eläkeläiset

Hallitus

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Jäseneksi voi ilmoittautua OP Keskuksessa työskennellyt tai pääkaupunkiseudulla asuva henkilö, joka saa eläkettä OP Ryhmässä työskentelyn perusteella.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH Eeläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK Eläkeläisten jäsentiedot ovat OPH Eläkeläiset ry:n jäsenrekisterissä, jossa on
OP Eläkekassan ilmoittamat eläkeläisten tiedot 31.7.2017 asti sekä sen jälkeen itse ilmoittautuneiden tiedot. Eläkekassan tiedoista puuttuu sähköpostiosoite.

OPK Eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Raili Kononov.

Tiedottaminen OPK Eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH Eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK Eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2022 ensimmäinen kirje ilmestyi 23.2.2022. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

OPH Eläkeläiset ry tiedottaa matkoista ja muista tapahtumista sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH Eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös 
OPK Eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

Facebook-ryhmä

OPK Eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK Eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 250 jäsentä.

Terveisin!

OPK Eläkeläiset/Hallitus

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK Eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.