Uusimmat kuvat

13__nokipannukahvit_raututunturin_paalla_-_img-20210919-wa0003

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan ruskaviikko 2021 kuvina


Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Puheenjohtaja Heikki Hirvosen uudenvuoden tervehdys

Hyvää alkanutta vuotta!

Tämä on puheenjohtajuuteni viimeinen vuodenvaihde, joten ajattelin tehdä jonkinlaista yhteenvetoa siitä. Kun minut valittiin OPK-eläkeläisten puheenjohtajaksi 27.2.2017, Aku Arjamo toivotti hyvää seuraavaa viittä vuotta. Nyt se alkaa olla kulunut, vaikka se silloin tuntui pitkältä ajalta.

Minulla on ollut ilo tehdä näitä hommia monen mukavan, idearikkaan ja aikaansaavan toimikuntalaisen kanssa. Monta hauskaa hetkeä ja retkeä on ollut. Kiitos kaikille mukana olleille!

Lue koko viesti oheisesta linkistä!

Toivotan kaikille jäsenillemme oikein hyvää ja aktiivista vuotta 2022! Toivottavasti tapaamme vielä monta kertaa.

Heikki

Tammikuu 2022

Hyvää uutta vuotta, vaikka alku ei kovin lupaavalta näytä. Toivottavasti koronatilanne helpottuu pian, jotta pääsemme taas kokoontumaan normaalisti.

Tammikuun tapaaminen 24.1.2022 peruttu

Kokoontumisrajoitusten vuoksi tammikuun tapaaminen on peruttu.

Helmikuun tapaaminen 28.2.2022

Helmikuussa on vuosikokous, mikäli tapaaminen voidaan järjestää.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat, joihin kuuluu puheenjohtajan ja toimikunnan jäsenten valinta. Lisäksi käsitellään sääntömuutosehdotus. Nykyinen puheenjohtaja Heikki Hirvonen on valittu viisi kertaa peräkkäin, joten häntä ei sääntöjen mukaan voida valita uudelleen. Toimikunnan jäsenistä Pirjo Pöntynen ja Erkki Pöysti ovat ilmoittaneet, että eivät ole enää käytettävissä.

Toimikuntatyöstä kiinnostuneet voivat ilmoittautua etukäteen jollekin nykyiselle toimikunnan jäsenelle. 

Kevään muut tapaamiset

Maaliskuun tapaamisessa 28.3. pääsemme tutustumaan OP:n 120-vuotisnäyttelyihin.

Huhtikuun tapaaminen on 25.4. Sen aihe ilmoitetaan myöhemmin.

Retki Iittalaan ja Visavuoreen 7.4.

Olemme varanneet alustavasti retken Iittalaan ja Visavuoreen 7.4. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kerromme tulevissa tiedotteissa.

Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Jäseneksi voi ilmoittautua OP-keskuksessa työskennellyt tai pääkaupunkiseudulla asuva henkilö, joka saa eläkettä OP ryhmässä työskentelyn perusteella.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK-eläkeläisten jäsentiedot ovat OPH Eläkeläiset ry:n jäsenrekisterissä, jossa on OP-Eläkekassan ilmoittamat eläkeläisten tiedot 31.7.2017 asti sekä sen jälkeen itse ilmoittautuneiden tiedot. Eläkekassan tiedoista puuttuu sähköpostiosoite.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Erkki Pöysti.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2021 ensimmäinen kirje ilmestyi 22.12.2021. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

OPH Eläkeläiset ry tiedottaa matkoista ja muista tapahtumista sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH Eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös OPK-eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 250 jäsentä.

Hyvää alkuvuotta!

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.