Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan hiihtoviikko peruttu

Baltian matka on peruutettu!

Seefeldin patikkamatkan toteutuminen epävarmaa.

Agatha Christien jalan jäljille, viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.5.2020 ja Montenegroon 27.7.2020, mikäli paikkoja vielä on vapaana.

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Kevät 2020

Maaliskuun kuukausitapaaminen ja viininmaistelu on peruutettu

Maaliskuun kuukausitapaaminen on peruutettu koronavirustilanteen takia. Saamme kuulla siihen aiotun esityksen myöhemmin.

Ravintola Bricco ilmoitti, että se suljetaan toistaiseksi, joten viininmaistelu peruutetaan myös.

Muista muutoksista tiedotamme myöhemmin.

Kuukausitapaamiset kevätkaudella 2020

Kevätkauden seuraavat kuukausitapaamiset ovat helmi-huhtikuun neljäntenä maanantaina kello 14.00 OP:n Vääksyntien auditoriossa.
  • Maaliskuun tapaaminen on 23.3.2020. Monille tuttu Esko Vepsä tulee sinne esitelmöimään aiheesta "Suomen tie talvisotaan-voisiko Ruotsikin olla syyllinen". PERUUTETTU

    Tapaamiseen on ilmoittauduttava viimeistään torstaina 19.3.2020 puheenjohtaja Heikki Hirvoselle joko sähköpostitse osoitteeseen
    hekah@iki.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 549 0193.

    Huhtikuun tapaaminen on 27.4.2020
    . "Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua". Nimistösuunnittelija Johanna Lehtonen Helsingin kaupungilta kertoo Helsingin nimistösuunnittelusta ennen ja nyt.

Kuukausitapaamisten aiheet kerrotaan näillä OPK-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset/alueosastot/opk-elakelaiset2. Tallenna linkki suosikkeihisi ja käy säännöllisesti, esim. kuukauden ensimmäisellä viikolla katsomassa näitä sivuja.

Vuosikokouksen päätökset

OPK-eläkeläisten sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 24.2.2020. Se hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen, antoi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja hyväksyi vuoden 2020 toimintasuunnitelman. Puheenjohtajaksi seuraavan vuosikokouksen loppuun asti valittiin Heikki Hirvonen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin Mirja Jehimoff ja Ruut Martenson-Nummela uudelleen. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Anna-Maija Sorjonen. Valittujen hallituksen jäsenten toimikausi kestää vuoden 2022 vuosikokouksen loppuun.

Toimintasuunnitelma vuodeksi 2020 ja toimintakertomus vuodelta 2019 ovat luettavissa OPK-eläkeläisten verkkosivuilla.

Italialaisten viinien tasting torstaina 16.4.2020 klo 14.30-16.00

PERUUTETTU

Viinimaistelun paikkana on pieni italialainen viinibaari Bricco, jonka taustalla on rakkaus italialaisiin viineihin ja antipastoihin. Jokainen viini on "käsin poimittu" pieniltä perhetiloilta. Kaikki viinit ovat orgaanisia, osa biodynaamisia. Kuten myös antipastot. Briccon osoite on Annankatu 22.

Järjestämme eläkeläisille oman viinitastingin torstaina 16.4.2020 klo 14.30-16.00 (eli ennen viinibaarin aukeamista). Maistelemme mm. Piemonten ja Toscanan viinejä (2 valkoviiniä ja 2 punaviiniä), kuulemme tarinaa niistä ja syömme maittavan antipaston.

Tasting maksaa 36 € /henkilö. Ilmoittaudu Pirjo Pöntyselle (pirjopontynen@gmail.com ) viimeistään perjantaina 27.3.2020 ja maksa samalla osallistumismaksu OPK-eläkeläisten tilille FI6357800720110019. Laita viestikenttään nimesi ja tasting. Ryhmään mahtuu 20 henkilöä.

Suomalaisen Barokkiorkesterin avoimet harjoitukset torstaina 23. huhtikuuta 2020 kello 12.00-13.00

Olemme varanneet paikkoja FiBO Suomalaisen Barokkiorkesterin Ikuisesti sinun ‑konsertin avoimiin harjoituksiin Meilahden kirkossa (os. Pihlajatie 16, 00270 Helsinki) 23.4.2020 klo 12-13. Konsertissa soitetaan Johann Christian Bachin, Joseph Haydnin ja Wolfgang Amadeus Mozartin musiikkia.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 16.4.2020 Heikki Hirvoselle sähköpostitse osoitteeseen hekah@iki.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 549 0193.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Tallenna linkki suosikkeihisi ja käy säännöllisesti, esim. kuukauden ensimmäisellä viikolla katsomassa näitä sivuja.

OPK-eläkeläiset löytyy myös ryhmänä Facebookissa (hakusana 'OPK Eläkeläiset'). Pääset ryhmään esim. ilmoittautumalla OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 200 jäsentä.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2020 ensimmäinen kirje ilmestyi 13.2.2020. Mikäli et saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi.
Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

Tervetuloa tapaamisiin sekä osallistumaan tapahtumiin!

Hyvää kevättä

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.