Uusimmat kuvat

15__sininen_hetki

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumiset


Laanilan hiihtoviikko peruttu

Baltian matka on peruutettu!

Seefeldin patikkamatka peruttu.

Agatha Christien matka peruttu


Montenegron viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.7.2020

Laanilan Kaamoshiihto 2019 kuvina


Irlannin patikkamatkan matkakertomus ja kuvat


Rooma ja Sorrento kuvina


Hämeenlinnan kesäpäivät kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Kesätiedote 2020

Hyvää kesäaikaa kaikille. Poikkeustilanteet jatkuvat vielä, mutta toivottavasti syksyllä päästään taas toimimaan.

Maarianhaminan kesäpäivät on siirretty pidettäväksi vuonna 2021

OPH-eläkeläiset ry:n kesäpäivät Maarianhaminassa pidetään 21.-23.8.2021. Vuoden 2022 kesäpäivät järjestää OPK-eläkeläiset.

Syksyn tapaamiset ja muu ohjelma

Syksyn tapaamispäivät ovat 28.9., 26.10. ja 23.11. Aiheet ilmoitetaan myöhemmin.

Suunnittelemme syyskuuksi päiväretkeä, jonka kohteina ovat Visavuori ja Iittala. Visavuoren museo avautui 13.6., joten jatkamme retken suunnittelua. Tarkemmat tiedot tulevat näille sivuille elokuun loppupuolella.

Olemme varannet lippuja Espoon Kaupunginteatterin ja Tampereen Työväen teatterin yhteistuotantoon Voi Luoja!. Esitys on marraskuussa. Tarkemmat tiedot ja Ilmoittautumisohjeet tiedotamme viimeistään syyskuussa.

Jäsenrekisteri on saatu käyttöön

Olemme saaneet käyttöömme OPH-eläkeläisten jäsenrekisterin omalta osaltamme. Tällä hetkellä se ei vielä ole meille kovin käyttökelpoinen, koska sieltä puuttuvat sähköpostiosoitteet.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaavaksi valittiin Heikki Hirvonen ja varavastaavaksi Erkki Pöysti.

Jäseneksi ilmoittaudutaan edelleen OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

Vierailut, konsertit, teatterit, näyttelykäynnit yms.

Toimikunnan jäsenet ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia mielenkiintoisista kohteista, joihin voisimme tutustua. Tietoa toteutettavista vierailuista ja retkistä on luettavissa nettisivuillamme ja tulevissa tiedotteissamme.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2020 ensimmäinen kirje ilmestyi 13.2.2020. Mikäli et saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi (ja myös sähköpostiosoitteiden muutokset) osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 200 jäsentä.

Hyvää kesää

OPK-eläkeläiset/Toimikunta

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.