Uusimmat kuvat

27__pyorareitti

Ajankohtaista

Puheenjohtajan kuulumisetIlmoittautuminen kesäpäiville, Stadi kutsuu, on tehtävä 21.6.2022 mennessä.


Ilmoittautuminen ruskaviikolle on tehtävä 30.6.2022 mennessä.

Laanilan hiihtoviikko 2022 kuvinaLaanilan ruskaviikko 2021 kuvina


Maarianhaminan kesäpäivät 2021 kuvina


OPH-Eläkeläisten vuosikokous 2020 kuvina


Laanilan kaamosviikko 2020 kuvina


Laanilan ruskaviikko 2020 kuvinaIlmoittaudu matkoille ajoissa, siten varmistat paikkasi ja matkan toteutumisen

Ulkomaan matkoista ja Laanilan retkista löytyy yhteenveto Tapahtumat-kohdasta sekä kuvasatoa Kuvia ja tarinoita osiossa. Käy katsomassa niitä ja koe matkan kohokohdat uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeella on lähtijöiden määrä/max (tarvittava lähtijämäärä matkan toteutumiseen)

OPK-eläkeläiset

Kesällä 2022

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.

Tänä suloisena suvena saamme taas kokoountua isommallakin porukalla ja nauttia yhdessä armaasta ajasta.

Heinäkuussa tiistaina 12. päivä OP-Kipparit tarjoaa 18 eläkeläiselle mahdollisuuden katsella Helsinkiä mereltä Vesikämmen -veneellä. Risteilyaika on klo 11-13 ja maksaa 20 €/ henkilö.  Risteilyn toteutuminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Ilmottaudu sitovasti torstaihin 7.7.2022 mennessä  Raili Kononoville sähköpostitse kononov.rk@gmail.com tai viestillä numeroon  040 8486441.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja osallistujille lähetetään vahvistus risteilyn teoteutumisesta.

Elokuussa 23.-25. päivä vietämme Stadissa valtakunnallisia OPH Eläkeläisten kesäpäiviä. Muista ilmoittautua yhteiseen ilonpitoon 21.6. mennessä.

Kuukausitapaamisten merkeissä tapaamme syyskuussa.

Hyvää kesää meille kaikille!

OPK-eläkeläiset /hallitus


Jäsenrekisteri ja jäsenyys

Jäseneksi voi ilmoittautua OP-keskuksessa työskennellyt tai pääkaupunkiseudulla asuva henkilö, joka saa eläkettä OP ryhmässä työskentelyn perusteella.

Jäseneksi ilmoittaudutaan OPH-eläkeläiset ry:n sivuilta (OPH-eläkeläiset) Jäsenasiat-kohdasta löytyvällä lomakkeella.

OPK-eläkeläisten jäsentiedot ovat OPH Eläkeläiset ry:n jäsenrekisterissä, jossa on OP-Eläkekassan ilmoittamat eläkeläisten tiedot 31.7.2017 asti sekä sen jälkeen itse ilmoittautuneiden tiedot. Eläkekassan tiedoista puuttuu sähköpostiosoite.

OPK-eläkeläisten jäsenrekisterivastaava on Heikki Hirvonen ja varavastaava Raili Kononov.

Tiedottaminen OPK-eläkeläisille

Tiedotamme toimistamme ja tapahtumistamme OPH-eläkeläisten nettisivulla oph-eläkeläiset.fi/alueosastot/opk-elakelaiset2. Linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin. Uutta tietoa ilmestyy niiden kuukausien alkupuolella, joiden aikana on toimintaa.

Linkki OPK-eläkeläisten nettisivustolle on myös "Uutiskirje OP:n senioreille" -sähköpostilähetyksissä, joita OP lähettää eläkeläisille oman aikataulunsa mukaisesti. Vuoden 2022 ensimmäinen kirje ilmestyi 23.2.2022. Mikäli et ole saanut uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen opset.uutiskirjeet@op.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikoksi 'OPK:n eläkeläinen'.

OPH Eläkeläiset ry tiedottaa matkoista ja muista tapahtumista sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos haluat tietoa sähköpostitse OPH Eläkeläiset ry:ltä ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös OPK-eläkeläisiltä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Heikki Hirvoselle (hekah@iki.fi).

Facebook-ryhmä

OPK-eläkeläisillä on Facebookissa ryhmä 'OPK Eläkeläiset'. Pääset ryhmään tekemällä jäsenyyspyynnön ryhmän sivuilla. Jos pyyntöä ei ole hyväksytty kohtuullisen aja kuluessa, lähetä viesti siitä OPK-eläkeläisten puheenjohtajalle. Facebook ei ole OPK-eläkeläisten varsinainen tiedotuskanava, vaan se on täydentävä vapaamuotoinen keskustelufoorumi, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 250 jäsentä.

Hyvää kesää!

OPK-eläkeläiset/Hallitus

Huom!

Tästä linkistä voit lukea OPK-eläkeläisten tiedotteet, toimintakertomukset ja muuta toimintaa täydentävää tietoa.