Lontoo - kaupunkien klassikko

Peruutettu

Lontoon matkan osallistujamäärä 7.

Ilmoittautumislomke aukeaa tästä! Sitovat ilmoittautumiset 15.2.2024 mennessä!

Tervetuloa mukaan nauttimaan Lontoon metropolin ilmapiiristä!

Pitkän tauon jälkeen teimme vuoden 2023 aikana kaksi ulkomaan matkaa, Montenekroon ja Tallinnaan. Nyt katseemme suuntaa saarivaltioon ja siellä kohteenamme on Lontoo ja sen ympäristö!

Lontoo - kaupunki, jossa kohtaa uusi ja vanha sulassa sovussa. Kaupunkikohteiden klassikko, josta varmasti löytyy kaikille jotain. Ostoksia, kulttuuria, historiaa, urheilua, kuninkaallisia, mitä vain osaat miettiä. OPH Eläkeläisille on järjestetty valmiiksi retket ja ruokailuja, mutta myös vapaata tutustumisaikaa löytyy riittävästi.


Lauantaina on mahdollisuus osallistua lisämaksusta Oopperan kummitus -musikaaliin. Andrew Lloyd Webberin romanttista The Phantom of the Opera -musikaalia pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen kauniimmista ja vaikuttavimmista musikaalituotannoista. Lippu Oopperan kummitus -musikaaliin maksaa n. 150 e. Lippuvarausta ei ole vielä tehty, koska varaus on heti sitova ja maksullinen. Ilmoitathan kiinnostuksesi ilmoittautumisen yhteydessä, niin palamme asiaan, mikäli matka toteutuu!

Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Matkan hinta on 1.679 - 1.539 euroa/hlö. Matkan lopullinen hinta määräytyy lähtijöiden määrän mukaan. Hinta on ilmoitettu 20-35 osallistujaa 2 hh huoneessa. 1 hh huoneen lisähinta on 560 e. Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tarvitset liittymälennon pohjoisesta Helsinkiin, niin ilmoita siitä lomakkeella. Näin saat matkatavarat buukattua jo kotikentältä. Laita myös tieto tarvitsetko lentokenttämajoitusta meno tai paluumatkalle tai kummallekin!

Mikäli haluat huonekaverin eikä sinulla ole sellaista, niin yritämme löytää kaverin. Sinun on kuitenkin varauduttava maksamaan 1 hh huoneen lisämaksu, jos kaveria ei löydy!

Matkalle sitovat ilmoittautumiset 15.2.2024 mennessä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Lontoon metropolin ilmapiiristä!